ČÍMKOLI BUDETE CHTÍT! 

MODULOVÁ VÝSTAVBA PLNÍ VAŠE SNY …

Modulární výstavba je ekologická, dostupná a proslula svou rychlostí výstavby. Ale k  tomu všemu může být modul prakticky čímkoli budete chtít. Ať už jde o obytné prostory, zahradní domky, sauny nebo jiné specializované objekty. 

Chcete si plnit sen o zahradním domku pro hosty? Nebo si snad přejete mít kavárnu v centru města? Modulová výstavba může splnit téměř všechna vaše přání.

Modulární dům jako obytný prostor 

Modulární domy jsou ideální pro ty, kteří hledají rychlé a efektivní řešení pro bydlení. Výstavba takového domu trvá často jen několik týdnů a je šetrná k životnímu prostředí. Modulární domy lze snadno přizpůsobit potřebám rodiny – je možné je rozšiřovat přidáním dalších modulů nebo měnit jejich uspořádání. Více se využívá například výstavba menšího modulu (1kk, 2kk) jako start up pro osamostatnění dětí, které si ho později mohou přesunout na jiné místo a v případě potřeby rozšířit na větší. 

Zahradní domek 

Modulární zahradní domky nabízejí skvělé řešení pro rozšíření obytného prostoru nebo pro vytvoření útulného útočiště na zahradě. Mohou sloužit jako místo pro relaxaci, kancelář, dílna nebo místo pro hosty. Díky modulární konstrukci je možné zahradní domek rychle postavit a snadno přizpůsobit jeho velikost a vzhled podle potřeb majitele. Navíc, díky použití moderních materiálů a technologií, jsou tyto domky energeticky úsporné a vyžadují minimální údržbu. 

Sauna, wellness zóna, ale co takhle kavárna či kiosek? 

Modulární sauny jsou dalším skvělým příkladem využití modulárních staveb. Díky nim si můžete dopřát luxusní saunování či wellness přímo u vás doma, a to bez nutnosti rozsáhlé rekonstrukce. Modulární sauny se dodávají jako hotové jednotky, které stačí na místě sestavit a připojit k energetickým zdrojům. Mohou být umístěny uvnitř domu nebo v zahradě, a díky jejich kompaktnímu designu a flexibilitě je lze umístit téměř kamkoliv. 

Čímkoli budete chtít! Kamkoli budete chtít!

A když kamkoliv, tak kamkoliv. To může být obrovskou výhodou pro modulární kavárny. Modulární konstrukce umožňuje snadnou přepravu a instalaci na různých místech, což je ideální pro sezónní provoz nebo pro kavárny v městských oblastech, kde může být prostor omezený. 

Nabízejí i spoustu dalších výhod pro provozovatele. Jednou z nich je rychlá realizace projektu, což umožňuje otevřít kavárnu v krátkém čase po rozhodnutí o investici. Díky modulárnímu designu je kavárna snadno přizpůsobitelná konkrétním potřebám a prostorovým možnostem, jako například při vysoké návštěvnosti a obratům zvětšení prostoru kavárny, přidání terasy, patra, či dalších prostor. 

Podobně jako u kaváren, i kiosky mohou těžit z výhod modulárního designu. Modulární kiosky mohou sloužit pro prodej různých produktů, od jídla a nápojů až po suvenýry a drobné zboží. Díky kompaktní velikosti a snadné montáži jsou ideální pro umístění na frekventovaných místech či místech určených pro pořádání událostí jako jsou různá výstaviště, fotbalová hřiště, parky, nádraží nebo obchodní centra. 

Další možnosti využití …

Kromě těchto příkladů lze modulární konstrukce využít i pro další účely, jako jsou kancelářské prostory, komerční jednotky, školky, zdravotnická zařízení nebo rekreační chaty. Každá z těchto staveb využívá hlavních výhod modulární výstavby: rychlá realizace, přizpůsobitelnost a udržitelnost

Vždy získáte funkční a esteticky přitažlivé řešení, které splní vaše potřeby a očekávání

APEZA je synonymem pro inovace. Zavázali jsme se k trvalému zlepšování našich produktů a služeb, abychom našim klientům nabídli to nejlepší. A přitom stále sledujeme naše hlavní hodnoty: rychlost, kvalitu, udržitelnost a design.  

Revoluce v bydlení je nyní tady! A my jsme připravení být vaším průvodcem na této cestě. S APEZA můžete očekávat více než jen dům či chatu. Můžete očekávat budoucnost.   

Kontaktujte nás dnes a společně zasadíme další dílek do skládačky vašeho investičního portfolia.

Rádi se dozvíte více o našich novinkách, stavbách i tipech? Sledujte nás na našich sociálních sítích … facebooku či instagramu.